Про існування тотально парастрофно-ортогональних тернарних квазігруп - Фриз , І. В. (Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень, 2026)
Вивчаються тернарні квазігрупи, які мають властивість парастрофної ортогональності. Знайдено порядки, для яких не існують тернарні асиметричні квазігрупи, всі парастрофи яких є потрійно ортогональними.