Сучасні можливості офісних застосунків

Автор(и)

  • М.В. Мануйлович Донецький національний університет імені Василя Стуса
  • О.В. Прігунов Донецький національний університет імені Василя Стуса

Анотація

Процес документування та організація роботи з документами є одними із визначальних факторів впливу як на перебіг, так і на результат управлінського процесу в організації. З середини 70-х років ХХ століття таку діяльність, поряд із традиційною назвою «діловодство», називають терміном «документаційне забезпечення управління». Вважається, що поява цього терміна зумовлена впровадженням в управлінську діяльність автоматизованих систем управління.

Біографії авторів

М.В. Мануйлович , Донецький національний університет імені Василя Стуса

здобувач вищої освіти

О.В. Прігунов , Донецький національний університет імені Василя Стуса

канд. екон. наук, старший викладач кафедри інформаційних систем управління

Посилання

Палеха Ю. Загальне діловодство: теорія та практика керування документацією із загальних питань : навч. посібник. Київ : Ліра-К, 2015. 624 с. URL: https://dut.edu.ua/uploads/l_1894_28652740.pdf (дата звернення: 07.11.2022).

Войнаренко М. П., Кузьміна О.М., Янчук Т.В. Інформаційні системи і технології в управлінні організацією : навч. посібник для студ. ВНЗ. Вінниця : Едельвейс і К. 2015.

Правова інформація та комп’ютерні технології в юридичній діяльності: навч. посібник. В.Г. Іванов, С.М. Іванов, В.В. Карасюк та ін.; За заг. ред. В.Г. Іванова. Х.: Право, 2010. 240 с. URL: https://cutt.ly/CN9Lh6W (дата звернення: 07.11.2022).

##submission.downloads##

Опубліковано

2022-12-13

Як цитувати

[1]
Мануйлович , М. і Прігунов , О. 2022. Сучасні можливості офісних застосунків. Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень. (Груд 2022), 32-35.

Номер

Розділ

Секція 1. Інформаційно-комунікаційна діяльність