Трансформації управлінських технологій місцевого самоврядування під час війни в Україні

Автор(и)

  • Н. В. Прямухіна Донецький національний університет імені Василя Стуса

Ключові слова:

управління; місцеве самоврядування; управлінські технології; трансформації; воєнний стан; воєнні ризики; криза

Анотація

В умовах війни в Україні органи місцевого самоврядування змушені радикально трансформувати управлінські технології, які визначають їх роль у забезпеченні безпеки та добробуту громадян. Це привертає увагу науковців і практиків до комплексного аналізу стратегій, заходів та інновацій, які використовуються на місцевому рівні для ефективного управління в умовах війни.

Біографія автора

Н. В. Прямухіна , Донецький національний університет імені Василя Стуса

д-р екон. наук, професор, професор кафедри політології та державного управління

Посилання

Непран М. Де шукати ресурси на війну. Економічна правда. 11 листопада 2022 р. URL: https://www.epravda.com.ua/columns/2022/11/11/693710/ (дата звернення: 14.11.2023).

Міжгрупова взаємодія в умовах війни: ідентичності, картини світу, долання травми: матеріали круглого столу (Київ, 9 червня, 2022 р.) / за наук. ред. П. П. Горностая, Л. Г. Чорної; Національна академія педагогічних наук України, Інститут соціальної та політичної психології, Асоціація політичних психологів України. Київ: Талком, 2022. 74 с.

Управління на основі даних в територіальних громадах: проблеми та рішення. Аналітична записка. Центр соціологічних досліджень, децентралізації та регіонального розвитку. Червень 2023. 17 с.

Національне агентство України з питань державної служби. Матеріали сайта. URL: https://nads.gov.ua/dlya-posadovih-osib-miscevogo-samovryaduvannya-z-pitan-upravlinnyapersonalom

##submission.downloads##

Опубліковано

2024-01-02

Як цитувати

[1]
Прямухіна , Н.В. 2024. Трансформації управлінських технологій місцевого самоврядування під час війни в Україні. Прикладні аспекти сучасних міждисциплінарних досліджень. (Січ 2024), 110-111.

Номер

Розділ

Секція 2. Політичні технології та державне управління